Cristina-Ancuța POCORA

Sedinta Consiliului Local Tandarei

08 February 2011 ·

Maine, incepand cu orele 17.00,  voi participa la sedinta Consiliului Local Tandarei. O sedinta dedicata discutiilor pe Bugetul local pentru 2011,situatia spitalului orasenesc…

Va invit aici, pe toti locuitorii din Tandarei, sa-mi spuneti  punctul vostru de vedere despre cum si pe ce ar trebui cheltuiti banii comunitatii in acest an.

Un Raspuns la “Sedinta Consiliului Local Tandarei”

 1. Ioana says:

  Militati intr-un timp pentru marirea indemnizatiei de handicap.
  De ce acum nu mai militati? Nu va mai preocupa?
  Macar spuneti-o tuturor persoanelor cu handicap, tuturor celor ce au crezut ca proiectul dv va reusi si acum se vor bucura de cresterea indemnizatiei de handicap.
  O persoana cu handicap nu are drepturi?
  De ce nu are drepturi?
  Daca v-ati ambitionat sa li se dea un drept de ce v-ati dat batuta?
  Stiti cum este pentru o persoana cu handicap sa nu poata fi angajat intr-un loc de munca pentru ca are handicap?
  Stiti cum este pentru o persoana cu handicap sa nu poata sa ii asigure hrana copilului ei pentru ca nu are cum dintr-o indemnizatie de 293?
  Stiti cum este pentru o persoana cu handicap sa fie refuzat tot timpul, si nu pentru ca gandeste, ci pentru ca are handicap?
  Nimeni nu il baga in seama. Si este vorba mai ales de tinerii ce au accidente rutiere si viata li se schimba brusc, se trezesc intr-o societate, ce inainte era de partea lor, dupa accident le este straina, sau poate un dusman.
  Indemnizatiile persoanelor cu handicap sunt o bataie de joc, umilinta.
  Nu stiti nimic din toate astea.Tot ce spuneati au fost, probabil, iluzii pe care le-ati oferit atator oameni care au crezut in dv.

  Sunt frumoase vorbele pe care le spuneti, dar faptele?pentru ca se pare ca vorbele dv nu se transforma in fapte.

Raspunde