Cristina-Ancuța POCORA

Semnează şi spune NU taxei de trecere a podului Feteşti-Cernavodă pentru feteşteni!

07 August 2009 ·

COMUNICAT DE PRESA

Vineri, 7 august a.c., orele 15.00, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui spre Feteşti, deputatul de Feteşti-Ţăndărei, Cristina Ancuţa Pocora, va da startul campaniei „Semnează şi spune NU  taxei de trecere a podului Feteşti-Cernavodă pentru feteşteni!”.

În cadrul unei conferinţe de presă inedite, parlamentarul va porni o campanie de strângere de semnături pentru eliminarea taxei de pod pentru feteşteni. În acelaşi timp, oamenii nemulţumiţi de introducerea acestui nou bir vor avea ocazia să-i transmită ministrului Transportului mesajele personale, pe care le vor putea scrie pe panoul realizat special.

Întreaga listă cu semnături şi mesajele lăsate de feteşteni vor fi înaintate personal de către deputatul Cristina Ancuţa Pocora ministrului Transporturilor.

            „Până acum, toate demersurile făcute de mine sau de către autorităţile locale pentru eliminarea taxei de pod pentru feteşteni nu au primit niciun răspuns. Ministrul Transporturilor ignoră complet faptul că acest bir reprezintă o adevărată povară pentru bugetul, şi aşa limitat, al locuitorilor din zonă. Practic, aceştia traversează foarte des podul şi, de fiecare dată, trebuie să plătească. La un calcul simplu, un feteştean ajunge să scoată din buzunar peste 500 de lei pe lună pentru acest bir. Demarez, astăzi, campanie de strângere de semnături pentru că e momentul unei iniţiative cetăţeneşti! Trebuie să facem front comun ca să-l obligăm pe ministru să ne asculte păsul! Împreună putem elimina taxa!, declară deputatul de Feteşti- Ţăndărei, Cristina Ancuţa Pocora.

3 Raspunsuri la “Semnează şi spune NU taxei de trecere a podului Feteşti-Cernavodă pentru feteşteni!”

  1. Alexandra Stroia says:

    Suntem norocosi ca avem un asemenea reprezentat in cadrul Parlamentului, Camerei Deputatilor…un om integru, care apara interesele electoratului sau! De multa vreme, Ialomita avea absoluta nevoie de o asemenea persoana! Va multumim si totodata,va sustinem in orice activitate necesita sprijinul nostru!

  2. Dorel says:

    Felicitari pentru initiativa. Demonstrati ca intradevar va pasa de cei care v-au votat. Felicitari si succes.

  3. Costy says:

    Actiunea este cat se poate de corecta, sa vedem rezultatul.

Raspunde