Cristina-Ancuța POCORA

Siguranta cetateanului!!! sau cum ti se da, pe strada, cu bata in cap!

02 September 2010 ·

“Presedintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat, astazi, 1 septembrie, de catre un grup de indivizi necunoscuti, în timp ce iesea din scara blocului unde locuieste. În urma incidentului, Cristian Olteanu a fost dus la spital, unde primeste, în acest moment, îngrijirile necesare” 

Cristian Olteanu a fost lovit în cap cu o bâta, în timp ce se afla pe strada Târgu Neamt, agresorii fiind cautati de politisti, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvânt al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

PNL mentioneaza ca pâna acum nu au niciun indiciu care sa conduca la ideea ca ar putea fi vorba de o agresiune de natura politica.

(stire mediafax 1 septembrie a.c.)

 

Starea liberalului Cristian Olteanu este înca grava, dar stabila, a fost transferat, joi, din Sectia de Terapie Intensiva în Clinica de Neurochirurgie, unde urmeaza tratament pentru oprirea hemoragiei cerebrale si eliminarea sângelui, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvânt al SUUB.

“Este în stare grava, are trei fracturi craniene si hemoragie cerebrala data de contuzie. S-au putea sa stea mai mult timp în spital si chiar sa fie operat pentru rezolvarea unei fracturi”, a spus purtatorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), medicul Bogdan Popescu.

(stire mediafax 2 septembrie a.c.)

Stai si te intrebi “de ce?” “cum te poti apara?”, “suntem toti expusi?”, ” pana unde se poate ajunge?” “se mai preocupa cineva de siguranta cetateanului?!”

Raspunde