Cristina-Ancuța POCORA

6 Raspunsuri la “Somajul, ultima grija a premierului Boc”

 1. COSTI says:

  Si efectul???????
  Cristina, e o pierdere de vreme si de energie (astfel de declaratii metaforice, pe ici pe colo), motiv de majoritate!!!!

 2. @costi
  Rolul majoritatii guvernamentale din Parlament este acela de a sustine deciziile Guvernului. Deci ei tac si voteaza!
  Rolul opozitiei este sa monitorizeze Guvernul, sa analizele politicile guvermanentale si sa traga semnalul de alarma…! Aceasta este democratia!
  Da, actuala opozitie este de doar 20%. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa stam pasivi la tot ceea ce se intampla. Personal voi continua. Voi incerca sa promovez acele lucruri pe care cei care m-au ales le-ar dori rezolvate. Voi semnala derapaje, voi critica masurile nepopulare si voi incerca permanent sa aduc mesajul alegatorilor mei la tribuna Parlamentului.

 3. hermann says:

  Imi place, no cam asa ar trebui sa o tinem, asta e opozitia!
  Costi te rog nu mai fi carcotas, lasa-ti tinerii sa se dezvolte sa se invete cu declaratiile politice. Eu zic ca este un inceput bun pe care trebuie sa il sustinem, daca am mai avea si o cultura organizationala de partid ar fi super ok, adica am creste in sondaje!
  Asta este ceea ce ne trebuie, oamenii trebuie sa se obisnuiasca incet incet cu alta clasa politica caci de nu ne ocupam noi de asta ne-o ia “Costel” al lu’ Boc inainte si in curand zice ca el reprezinta noua clasa politica!
  Asa ca, Cristina dai inainte fata ca este tare ok, insa sper sa devina mai des!
  Felicitari si stii ca io tin tare mult la tinereii liberali, chiar daca in unele filiale sunt promovati doar pigmeii politici, adica cei care nu fac nimic doar pupa in stanga si dreapta pe motreni, adomniti, numa sa nu ajungem ca Boc!
  Cand va fi apreciata performanta politica in PNL? Sunt filiale unde parlamentarii sunt mult mai puternici politic decat presedintii de filiale, au scos dublu sau triplu decat partidul la alegeri si in continuare ne conduc perdantii…

 4. @hermann
  multumesc pentru incurajari!
  cam ai dreptate in ceea ce spui legat de situatia unor filiale. Si PNL Ialomita este o astfel de filiala. Presedintele a facut campanie cu candidatii PSD de mana prin scolile din colegiul meu, si-a facut ziar in care ne picteaza pe toti cei care nu suntem supusi, acum pupa poala si la PSD si la PDL,poate poate ramane inspector scolar, …si se viseaza membru in BPC PNL dupa Congres!
  Partea buna a lucrurilor este ca restul organizatiei este formata din oameni seriosi!

 5. Thanks for the great post! 🙂

 6. Good info, thanks for the post!

Raspunde