Cristina-Ancuța POCORA

5 Raspunsuri la “Ssssss! Doamna Placinta viseaza!”

 1. Bogdan says:

  Felicitari! Ati prins-o! E foarte buna, ar fi putut fi chiar o gluma buna daca nu ar fi fost adevarata si daca astazi nu ar fi cazut guvernul! Dar cine stie? Poate doamna cu pricina are asigurari ca va fi din nou ministru, chiar si in 2012!

 2. cred ca pana astazi, acesti baieti se credeau imbatabili!
  cate despre doamna Placinta pot spune ca nu este atat de riguroasa pe cat se spunea. Sigur nu ea a scris hartia, dar a semnat!

 3. gabi says:

  :))

 4. Mi.R.A. says:

  MISCAREA ROMANIA ALTFEL
  Comunicat

  Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a promova generosul proiect „România Altfel” si programul strategic „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Casa Regala a României propune propriul parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, mass-media si civic – pentru o dezvoltare durabila a României. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective:

  Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene.
  Mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii României.
  Adresa electronica Mi.R.A. este:http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

  APEL catre membrii si simpatizantii MISCARII ROMANIA ALTFEL
  Stimati prieteni,
  A trecut o luna de cand existam in spatiul virtual. Dar a venit timpul sa ne intalnim in fapt, sa notificam formarea Colegiului Director provizoriu al miscarii., sa adoptam STATUTUL si ACTUL DE CONSTITUIRE si sa incepem demersurile pentru inregistrarea juridica. Este primul pas pe care trebuie sa il parcurgem. Va invitam sa participati la acest eveniment.
  Pentru mai multe detalii accesati: http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/
  Va multumim.
  INTALNIREA VA AVEA LOC LUNI, 19 OCT.2009, ORA 16.00 IN PIATA UNIVERSITATII, LA FANTANA ARTEZIANA.

  .

 5. Madame Placinta nu stiu cum a ajuns politician. Aceasta cucuvea, nici noaptea n-ar trebui sa se arate aratand mai ales a scorpie. A vomat pe avortonul de fii-su caruia i-a dat o educatie de cretin. Ce naste din pisica soareci mananca !

Raspunde