Cristina-Ancuța POCORA

6 Raspunsuri la “statutul PNL (sau, din bucataria interna)”

 1. “Faptul ca o prostie e sustinuta de 100.000 oameni n-o face o prostie mai mica” (Churchill, parafraza dupa A. France)

 2. Hmmmmm
  42 au ţinut seama de dorinţa mea. 😀

 3. tibi says:

  Vi se pare corect ca noul statul sa impiedice ca o persoana sa fie pe doua liste?

 4. tibi says:

  Din retorica demagogica caracteristica discursurilor , platformelor, motiunilor,programelor,etc tuturor fruntasilor politici si tuturor partidelor si institutiilor politice lipseste asumarea responsabilitatii.
  In opinia mea asumarea responsabilitatii trebuie sa implice:
  1. asumarea explicita a unor criterii cuantificate privind performanta autoimpusa
  2. asumarea explicita a sanctiunii pe care o va suporta cel care si-a asumat acele criterii in cazul in care rateaza performanta autoimpusa

  Toate discursurile abunda in notiuni cu un grad mare de relativitate: bun simt,morala,bine,puternic,mare, corect,etc, etc, dar in cvasiinfinit de putine cazuri se face referire la notiuni masurabile si deloc nu se face referire la sanctiunea imperativa(obligatorie) pe care o va suporta conducatorul in cazul in care rateaza performanta la care se obliga. Responsabilitatea trebuie sa fie individuala.

  Lipsa de asumare a responsabilitatii efective este masura micimii acestor conducatori. Si fara conducatori responsabili ratacim.Apelul tuturor fruntasilor politici la criterii care tin de morala in loc de apelul la responsabilitate este contraproductiv si inselator.

  Daca Antonescu nu isi autoimpune aceasta modalitate de asumare a responsabilitatii si nu impune fruntasilor din partid si filialelor aceasta modalitate de asumare a responsabilitatii doar crede ca este un lider puternic.

 5. Felicitari pentru actiuni si pentru randurile scrise mai sus, Cristina!

  Succes pe mai departe si sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spui tu referitor la cuantificarea rezultatelor…

 6. letitia says:

  Felicitari!

Raspunde