Cristina-Ancuța POCORA

Strategia privind reforma in domeniul asistentei sociale, 2011-2013

22 March 2011 ·

Poate va intrebati ce se mai pregateste in laboratoarele Ministerului Muncii. Va dau si voua, spre studiu, un document prezentat si aprobat de Guvern cu privire la “Strategia privind reforma in domeniul asistentei sociale”.

Iata: http://www.mmuncii.ro/ro/articole/2011-03-10/strategia-privind-reforma-in-domeniul-asistenei-sociale-din-romania-2011-2013-2083-articol.html

6 Raspunsuri la “Strategia privind reforma in domeniul asistentei sociale, 2011-2013”

 1. Ce să mai pierd timpul să citesc?, preşedintele a fost destul de clar. “Azi” este stat social şi “mâine” trebuie să nu mai fie… Ce reformă se poate face dacă nu să se desfiinţeze asistenţa socială?

 2. Tavi says:

  E din ce in ce mai bine….Multumesc din inima partidului…Chiar,la un moment dat,imi era rusine cat de bine ma simt ca persoana cu dizabilitate….Cum sunt ocrotit de saracul stat roman,cum primesc eu ,nemeritat,indemnizatii pt handicap,cum trece saptamana,cum vine postasul sa ma inghesuie ,sa ma oblige sa primesc niste bani nemeritati….Nu mai stiu ce sa ma fac,nu mai stiu unde sa ma ascund….GATA CU VISUL FRUMOS… O sa ne ia dracu,ajungem de unde am plecat in 1990,an pana in care nu era nimeni cu handicap…BRAVO POPOR….. Pe saitul MIN MUNCII a aparut pe 18 mart proiectul cu codul social…NE IA DRACU…Numai aberatii…Exemplu,daca ai cumva pensie dupa munca prestata,o sa primesti indemnizatie pt handicap mai mica decat cel care nu a putut sa si munceasca vreodata,bolnav fiind…Nu se tine cont ca handicapul a fost dobandit din nastere,dar fiind degenerativ,boala evolueaza…La inceput poti,odata cu trecerea timpului boala se agraveaza…Si nu mai poti…Grav e ca au bagat zanzanie si intre noi….Vad fel si fel de comentarii in necunostinta de cauza, facute de cei cu handicap…SA MOARA CAPRA VECINULUI…ZAU CA NU MAI IMI E MILA…MERITAM toate nedreptatile.. STIATI CA DACA VENITUL FAMILIEI E MARE exista posibilitatea sa NU MAI PRIMITI DELOC INDEMNIZATIE PT HANDICAP ? DIVORTEZ….Cititi ce zice doamna, cu nume unguresc,din min muncii… Apropo de minister …DE CE ,INITIAL,CODUL SOCIAL,APARE SPRE DEZBATERE PE DATA DE 18 MART PENTRU CA DUPA O ZI SA SCHIMBE CA AR APARE PE 15 MARTIE? Nu cumva ca sa il aplice foarte repede?MAI VORBIM NOI…

 3. Tavi says:

  Mai spun ceva in legatura cu persoana feminina din min muncii,care se pare ca se ocupa cu problemele prs cu hndicap,si da interviuri in care ne spune de ce este necesra schimbarea sistemului pt ppers cu handicap…..VA ROG SA VA TINETI BINE,STATI JOS,AFLATI O STIRE SENZATIONALA….IN ROMANIA SUNT,ASA ZICE TIPA,550.000 PERSOANE CU HANDICAP CARE PRIMESC INDEMNIZATIE PT INSOTITOR IN VALOARE DE 523 LEI…CATA MINCIUNA POTE SA ARUNCE NISTE NESIMTITI….CE CAUTA CUCOANA ASTA IN MINISTER ?

 4. Tavi says:

  CORCHES LACRAMIOARA,este numele SPECIALISTEI din minister care isi da cu parerea despre problemele si greutatile pe care le fac persoanele cu handicap le fac statului…. BRAVO …. SA LE FIE RUSINE CA TRAIESC…IATA DE CE FEL DE SPECIALISTI AVEM NEVOIE SA SCOATA TARA DIN CRIZA…BRAVO,BRAVO,BRAVO….

 5. Ovesea Nicolai says:

  Sper sa puteti introduce doua amendamente la art99 si art 100 din legea pensiilor in sensul ca persoanele cu handicap grav sa aiba punctajul de pensie majotat cu50%la fel ca in cazul grupei I de munca si cu 25%in cazul persoanelor cu handicap accentuat,cum este cazul grupei IIDE MUNCA.Arfi util ca si pensionarii cu handicap grav,accentuat sa beneficieze de o majorare a punctului de pensie cu 0,5%pentru ficare luna lucrate in plus peste stagiile prevazute de art 58 din legea pensiilor263/2010 intrucit exista o prevedere asemanatoare in legislati anterioara anului2000 iar in prezent legea pensiilor permite doar majorarea punctajelor aferente grupelor I si II DE MUNCA si doar majorarea punctajului lunar al celor ce depasesc 35 de ani de munca.Multumesc mult pentru eforturile dvs. in sprijinirea persoanelor cu dizabilitati

 6. gabryela says:

  le doresc ca pe botis si boc sa-i loveasca dumnezeu in ce au mai drag,sa vada si ei ce inseamna suferinta!
  m-am saturat de acesti nemernici care se cred dumnezei.sa se mai duca la dracu cu toti care i-au votat.
  fraierii pt.1l de ulei si 1pui ii va vota pe ciumatii portocali si in 2012.
  imi doresc ca daca va veni opozitia la guvernare in 2012 sa-i vad pe toti cei care au batjocorit acest popor acum, sa ajunga dupa gratii, sa nu fie iertati!

Raspunde