Cristina-Ancuța POCORA

Super oferta PDL: Redeschid Spital in Tandarei contra trecerea primarului la PDL!

25 April 2012 ·

Da. Cam asa a facut PDL rost de candidat bine plasat la Primaria Tandarei. Cu asta vrea sa-i pacaleasca Marinica Cazacu (seful PDL) pe locuitorii din Tandarei. O recunoaste primarul din Tandarei aici si aici. Dupa ce anul trecut, Guvernul PDL-UNPR-UDMR-minoritati ne-a ignorat toate argumentele pentru a pastra spitalul, acum, iata ca, brusc, se deschide!

Am spus si repet: locuitorii din Tandarei, Giurgeni, Mihail Kogalniceanu, Gura Ialomitei, Platonesti, Movila… au nevoie de spital!

Au nevoie de un spital functional, cu medici, cu situatie juridica clara, nu un spital electoral! Nu vreau ca suferinta oamenilor sa fie exploatata electoral!

De aceea, voi cere in scris Ministerului Sanatatii sa ne spuna daca acesta nu este un mar otravit pentru Tandarei, adica sa ne spuna clar daca spitalul va functiona normal sau nu va functiona, din cauza lipsei  medicilor (pentru ca pe cei pe care i-am avut i-am pierdut!)  sau din cauza litigiului cu “investitorul” care a preluat spitalul dupa desfiintare!

2 Raspunsuri la “Super oferta PDL: Redeschid Spital in Tandarei contra trecerea primarului la PDL!”

  1. Sunt de acord cu dvs dna Pocora.
    Spitalele sunt indispensabile, si indiferent de culoarea politica trebuie sa tinem cont ca oamenii au nevoie de asistenta medicala.

  2. […] doresc ca la Tandarei spitalul sa fie redeschis si sa functioneze, dar nu ca sa fie folosit drept mita electorala mincinoasa. Acum un an si jumatate cand acelasi PDL/API a inchis spitalul cadrele medicale care lucrau aici, au […]

Raspunde