Cristina-Ancuța POCORA

Tandareiul nu va rata ocazia de a avea primar liberal!

09 May 2012 ·

Duminica, 13 mai a.c., incepand cu ora 11.30, va avea loc lansarea lui Iordache Adam Marin, candidatul PNL pentru functia de primar al orasului Tandarei. Iordache Adam Marin, in varsta de 53 ani, tata a doi baieti, este de profesie inginer, iar in momentul de fata este director la ADP Tandarei.

La evenimentul de lansare, Iordache Adam Marin ii va avea alaturi pe colegii si sustinatorii sai: Ludovic Orban, deputat PNL, Ioan Martin, Presedintele PNL Ialomita si copresedinte USL, precum si colegii primari liberali din Colegiu. Ca voi fi si eu, este firesc.

Iordache Adam Marin este viitorul primar al Tandareiului. Am mare incredere in el si il sustin! Cunoaste administratia, este la curent cu problemele orasului si ale cetatenilor, este un om hotarat si serios si are alaturi echipa de consilieri ai PNL. Cred ca programul domnului Iordache este ceea ce are nevoie Tandareiul. Atragerea de investitii, crearea de locuri de munca, rezolvarea problemei spitalului din oras, strangerea cainilor de pe strazi, constructia unei sali de spectacole sunt cateva din prioritatile sale.

De la Tandarei, echipa PNL va merge la Gura Ialomitei (ora 13.00), pentru a se intalni cu liberalul Cristian Lambru, candidatul USL pentru primaria comunei, iar, la ora 14.30, vom fi in comuna Mihail Kogalniceanu, alaturi de liberalul Dinu Alexandru, primarul comunei.

4 Raspunsuri la “Tandareiul nu va rata ocazia de a avea primar liberal!”

  1. Felicitari echipei PNL. Sa speram ca veti castiga alegerile si reusiti sa schimbati aceste localitati, viitorul depinde de voi. Bafta si succese va doresc.

  2. @ Cristian Pocora

    Ştiţi cum aş testa eu un primar-candidat la Ţăndărei? L-aş ruga să mă convingă să mă mut din Bucureşti în Ţăndărei. Dacă are argumente, înseamnă că e un bun primar.

  3. […] 11.30: Tandarei, candidatul PNL, IORDACHE ADAM-MARIN […]

  4. anda anda says:

    am fost cei mai buni azi dupa lansare;))
    Tandarei nu uita,pe 10mai Iordache vom vota ;)) slogan strigat pe strada de echipa PNL…stiti ca o sa fim copiati la ceea ce am facut azi,nu? e imposibil sa nu faca si altii ca noi

Raspunde