Cristina-Ancuța POCORA

Tandareiul trebuie sa arate ca un oras nu sa aiba doar impozite de oras!

06 November 2010 ·

Refacerea organizatiei PNL Tandarei, formarea unei echipe de oameni seriosi, preocupati de soarta urbei lor si care sa fie dispusi sa-si puna toata priceperea si energia in slujba comunitatii reprezinta proiectul meu politic local, in calitate de presedinte interimar al PNL Tandarei.

 Vreau sa dau alta fata acestei organizatii, voi incepe constructia de la “0”, dar in acelasi timp, doresc sa-i readuc in partid pe toti liberalii, membri vechi care au fost indepartati in timp din partid pentru ca “au avut prea multa initiativa”, iar asta nu a convenit  unora.

Doresc sa deschid organizatia catre tineri,  catre oameni care nu au mai fost implicati in administratie sau politica, dar care simt ca ar putea face lucruri mai multe si mai bune pentru oras

Aceasta echipa va avea si un proiect. Ii chem alaturi de mine pe toti aceia care doresc ca Tandareiul sa arate ca un oras si sa ofere ceea ce ar trebui sa ofere un oras european: infrastructura (drumuri, apa, canalizare), curatenie, locuri pentru cultura si divertisment (casa de cultura, biblioteca, sala pentru spectacole), un mediu prietenos pentru investitiile private si, implicit, crearea de locuri de munca.

Chiar cred ca o echipa si un proiect serioase pot face ca lucrurile sa se miste! Am vazut acest lucru la Fetesti, unde colegul meu, Gheorghe Catrinoiu, a devenit primar in 2008, bazandu-se pe o echipa serioasa, a avut un program realist, pentru fiecare cartier, iar schimbarea orasului se vede, deja, dupa doar doi ani de mandat!

Toti suntem de acord ca acestea ne sunt nevoile insa nu mai trebuie sa stam pe margine. Nu trebuie sa mai asteptam sa ne rezolve cineva problemele, iar atunci cand nu o face sa ne multumim cu a injura acea personana. Cred ca aceasta criza pe care o traversam ne transmite clar ca trebuie sa punem toti umarul, sa ne implicam, iar cand cineva tradeaza interesul comun sa-l sanctionam. Cred ca este momentul ca si in conducerea locala si in conducerea centrala sa fie auzita vocea  oamenilor de rand, care se implica si care dau credit, sa-i reprezinte, doar celor care sunt seriosi si le reprezinta interesul conform cu mandatul primit.

Cuvinte Cheie:
, ,

3 Raspunsuri la “Tandareiul trebuie sa arate ca un oras nu sa aiba doar impozite de oras!”

  1. Există un site PNL Ţăndărei în care să poate fi regăsite politica PNL pentru urbe şi principalele activităţi ale organizaţiei locale a PNL?

  2. Întreb, pentru că mi se pare că, în afară de o groapă ecologică, ceva asfalt şi un bloc, dezvoltarea Ţăndăreilor pare blocată în trecut.

  3. Raspund lui bibliotecaru:retea de alimentare cu gaze naturale,dotari si modernizari spital,sectie pediatrie spital,sectie primiri urgente in constructie,centru de primire persoane aflate in dificultate,reabilitare retele de apa ,modernizare stadion si altele se adauga la sistemul de reciclare a deseurilor si locuintele anl.

Raspunde