Cristina-Ancuța POCORA

TNL Fetesti te casatoreste de dragobete!

18 February 2011 ·

Dupa ce au fost nominalizati la Gala Premiilor TNL 2011 la categoria “cea mai activa organizatie in 2010”, tinerii liberali de la Feteti sunt hotarati ca la anul sa castige si premiul. Prin urmare s-au apucat de treaba: (iata anuntul lor!)

TNL FETESTI TE CASATORESTE DE DRAGOBETE ! ,, Liberi şi nesiliţi de nimeni, fără opoziţie şi în consens unanim cu familiile, vă invităm la pecetluirea duhovnicească a cununiei lor,, ce se celebrează in fata fostei Primarii, în ziua de 24 februarie 2011 ora 15.00 Va asteptam cu drag! Sunt asteptati toti tinerii indragostiti care vor sa.si uneasca ”destinele ” pentru o zi .

Cuvinte Cheie:
, , ,

5 Raspunsuri la “TNL Fetesti te casatoreste de dragobete!”

 1. Ramona says:

  E doar pentru tineri?
  Mereu imi zice soţul, că altul n-ar fi stat cu mine nici macar o zi.
  Dacă vin şi eu, gasesc un tânăr măcar pentru o zi, ca să-i demonstrez că se înşală?

 2. Gabi says:

  Draga Ramona,cred ca se rezolva:))
  Pentru ca este o actiune TNL am invitat tinerii….sa fiu sincera, am pe lista mea si cativa colegi de serviciu care isi aduc aminte de tinerete 🙂 cu zambetul pe buze si mi.au promis ca vor veni sa se casatoreasca in aceasta zi.
  Asa ca, reformulez ,,Invitam toate persoanele indiferent de varsta care doresc sa isi uneasca destinele pe data de 24.02.2011,,
  Va asteptam!

 3. Anton says:

  S.O.S Fetesti,vedeti cum se face control de catre politie.Accesati limkul de mai jos.
  http://merzaanton.blogspot.com/

 4. TNL Fetesti: Dragi tineri ,….actiunea de Joi 24.02.2011 si anume ,,TNL FETESTI TE CASATORESTE DE DRAGOBETE ,, va avea loc in incinta sediului PNL FETESTI la ora 15.00. Am schimbat locatia deoarece este prea ,,cald ,,afara si ma gandesc sa nu va bronzati foarte tare ))))))) Sunt asteptati toti tinerii indragostiti care vor sa isi uneasca destinele pentru ”o zi ”….si ca sa nu mai primesc reclamatii )) si cei care au trecut de aceasta faza a tineretii si vor sa si-o aduca aminte sunt asteptati cu drag !
  Gabi

 5. Gabi says:

  Revin ….
  Gata actiunea,am avut primar TNL Fetesti, de fapt scuze.. primari :)))),am oficiat 15 casatorii (una dintre ele a fost speciala , am oficiat.o chiar eu :)detalii pe facebook – tnlfetesti 🙂 dar spre surprinderea noastra nu au dorit casatorie de 1 zi …au vrut pentru toata viata 🙂
  Am avut dj, am avut fotografi, a fost si un preot (prin telefon ce.i drept )…dar a tinut slujba :)..in concluzie a fost o zi reusita!

Raspunde