Cristina-Ancuța POCORA

Trebuie să dăm o șansă reală copiilor abandonați să-și găsească o familie!

10 December 2015 ·

Marți, la Subcomisiei pentru Protecția Copilului din cadrul Comisia de muncă din Camera Deputaților le-am invitat pe doamnele Gabriela Coman, Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Copilului și Adopție și Elena Tudor, Directorul Direcției pentru Protecția Copilului, la o discuție pe tema plasamentului și adopției.

Am vrut să discutăm și să înțelegem ce anume a determinat Ministrul Muncii să dea în luna august un ordin care să limiteze plasamentul și, în același timp, am dorit să discutăm pe marginea amendamentelor pe care le avem la proiectul de modificare a legii adopției, inițiat de Guvern, proiect care va intra curând în dezbaterea Camerei Deputaților.   

A fost o discuție așezată în care reprezentanții guvernamentali au promis că vor analiza amendamentele (AICI –amendamente PL adoptiiși observațiile făcute de noi pentru ca atunci când vom dezbate efectiv legea în Comisie să avem cât mai multe chestiuni clarificate. 

Vă îndemn ca în măsura în care aveți observații sau amendamente la această lege să le discutăm aici și să le preluăm la dezbaterea pe raport
20151208_135225 20151208_135257

Raspunde