Cristina-Ancuța POCORA

Un gest responsabil care merita urmat…!

31 August 2009 ·

Crin Antonescu va demisiona din funcţia de vicepreşedinte al Senatului, urmând să-şi depună mandatul la începutul sesiunii parlamentare.

 

Antonescu şi-a motivat decizia prin faptul că va candida la preşedinţia României şi nu va avea timp să se ocupe de problemele specifice funcţiei din Senat.

‘Voi demisiona din funcţia de vicepreşedinte al Senatului, pentru că în calitate de candidat nu pot să mă ocup şi de această funcţie. Nici nu vreau să fiu acuzat că folosesc logistica Senatului în campania electorală. De altfel, nici nu am folosit-o, nici măcar maşina în deplasările electorale’, a declarat duminică, la Piatra Neamţ, Crin Antonescu.
 
  ****

 Preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, consideră că decizia lui Crin Antonescu de a demisiona din funcţia de vicepreşedinte al Senatului este “una gândită foarte bine”, din punctul de vedere al campaniei electorale şi un “gest normal”, în condiţiile în care acesta va candida la Preşedinţie.

Decizia domnului Crin Antonescu este foarte bine gândită, din punctul de vedere al campaniei electorale. Cred că dânsul s-a gândit să nu aibă şi altă treabă de făcut şi să aibă timp pentru campania electorală. Nici eu nu voi mai candida, marţi, pentru funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor, pentru a mă dedica mai mult campaniei electorale. Este un gest normal şi din partea mea, şi din partea domnului Crin Antonescu“, a spus Kelemen.

 

http://www.pnl.ro/Public/art/4839/Crin-Antonescu-Un-alt-mod-de-a-face-politica-trebuie-dovedit-de-acum-nu-abia-din-momentul-in-care-aj.html

 

Un gest responsabil! Cum comentati?

 

 

 

 

4 Raspunsuri la “Un gest responsabil care merita urmat…!”

 1. Nu pot fi de acord cu dl Catarama in ceea ce priveste anticiparea sa referitoare la scorul pe care o sa-l obtina dl. Crin Antonescu.

  Totodata, cred ca si acele referiri la dl Tariceanu sunt absolut fara fundament.

  Totusi, ma intreb asa: Un candidat la PRESEDINTIA ROMANIEI, staff-ul acestuia, nu ar trebui sa fie mai activi, fie si mediatic.

  De ce toata aceasta discretie din ultima vreme???

  Pe la TV nu vad decat pe Mihai Voicu, Diana Tusa, Cristina Pocora, Bogdan Olteanu,Alina Gorghiu, Ioan Ghise si, rareori, pe altii.

  Unde sunt vicepresedintii PNL sau alti beneficiari al congresului din primavara???

  E doar o intrebare!

  Multumesc frumos,

  Costi

 2. @costi,
  noi suntem mai simpatici :-)), glumeam!

  spusele lui Catarama nu m-au emotionat prea tare. e un om din istoria PNL.

  despre campania lui Crin – el este un candidat care prezinta ALTFEL Presedintia Romaniei. Iese din matricea cu care ne-a obisuit Basescu si pe care Geoana o copiaza cu grija.
  Toatea acestea inseamna mai multa munca pentru noi, echipa! eu cred in sansa lui!

 3. Alexandra Stroia says:

  Intr-adevar un gest responsabil, cel al d-lui Crin Antonescu, care il va scuti de multe “limbi ascutite”…
  In ceea ce priveste campania, dupa parerea mea este una mai timida, dar asa cum spunea si d-na deputat mai sus, dansul este un altfel de candidat la Presedintia Romaniei, cu un altfel de strategie de campanie…
  De asemenea, ma incred in sansa dumnealui in aceasta “cursa”!Ramane de vazut!Din partea noastra, toata sustinerea!

 4. @alexandra
  tineretul face o campanie buna! Bravo!

Raspunde