Cristina-Ancuța POCORA

un zambet de primavara!

01 March 2009 ·

 Astazi, 1 martie, am ales sa-mi petrec ziua impreuna cu doamnele. Cu doamnele din Ialomita.

 Am dorit sa reamintesc unor femei aflate in suferinta ca a venit primavara si ca noi romanii marcam aceasta zi cu un martisor.

Impreuna cu colegele mele din organizatia de femei a PNL Ialomita, am daruit flori si martisoare doamnelor si domnisoarelor internate in spitalele din orasul Tandarei si din municipiul Fetesti!

Zambetele lor au fost cel mai frumos cadou de 1 martie pentru mine.

LA MULTI ANI DOAMNELOR!

3 Raspunsuri la “un zambet de primavara!”

 1. Adriana says:

  Dovediti dispret si aroganta! Acele femei sunt bolnave, se afla intr-n spital si prada unui sistem “pus la punct” de colegul dumneavoastra, fostul ministru Nicolaescu! Nu trebuie sa va bateti joc de ele! Nu ar fi trebuit sa accentuati pe “femei aflate in suferinta” pentru a sugera marinimia si actiunea dumneavoastra politica, “remarcabile”, si faptul ca aceste flori galbene si martisoarele le-au ameliorat starea de sanatate. Ati auzit de dreptul pacientilor la intimitate? Normal, nici nu va pasa, va pasa doar de propria imagine pe care nu stiti cum sa o cultivati mai bine, adica va expuneti cu banalitati, chestiuni mondene si ridicole. Sigur, e dreptul dumneavoastra sa alegeti!
  Pacat ca la varsta dumneavoastra regizati cu atata dezinvoltura gesturi normale si de bun simt dovedindu-ne ca sunteti o demna urmasa a comunistilor autentici.
  Credeti ca asa va vom mai vota?

 2. @Adriana
  Stimata doamna,
  Am facut aceasta actiune din tot sufletul! Imi pare rau ca dumneavoastra ati perceput alceva! Este un risc pe care mi-l asum pentru orice actiune, dar prefer sa actionez decat sa nu fac nimic!

  Am ales sa fac acest lucru pentru ca mi-am dorit sa le amintesc acestor doamne ca, dincolo de viata grea, de suferinta, de neajunsuri, sunt femei! Am dorit sa le reamintesc acea senzatie placuta pe care o ai cand primesti o floare! Iar ele nu primesc prea des flori. Am dorit, ca pentru o secunda sa le deturnez de la gandurile gri si sa le fac sa zambeasca. Si am reusit! Asta conteaza!

  Nu sunt intr-un moment electoral si nu urmaresc prin aceste gesturi votul de peste patru ani. Voi mai face astfel de actiuni si cu alte ocazii pentru ca este rostul nostru, al celor care avem alte posibilitati, sa oferim! Va invit si pe dumneavoastra sa faceti acest exercitiu!

 3. Va multumesc ca existati. De oameni ca dumneavoastra are nevoie patria noastra. De oameni care sa daruiasca flori, sperante, mai ales sperante. Si de organizatii care sa dea sperante. Stiti ca o asemenea organizatie a fost PCR ? Sau alta este Martorii lui Iehova.Pa !

Raspunde