Cristina-Ancuța POCORA

Ușa mea va fi mereu deschisă! A venit vremea ca transparența și corectitudinea să înlocuiască mascarada și corupția marca PSD!

26 May 2016 ·

Îi rog pe locuitorii Sectorului 3 să facă un exercițiu de imaginație și să se gândească cum ar fi ca ușa primăriei să fie tot timpul deschisă, cum ar fi să fie consultați cu privire la modul de alocare al banilor publici sau cum ar fi să fie permanent informați despre stadiul proiectelor importante pentru comunitate.

Ca toate acestea să devină realitate trebuie întâi să oprim hoția și risipa banilor publici!

Transparența și corectitudinea în deciziile Primăriei este sigura modalitate prin care putem pune în practică proiecte realiste care să îmbunătățească viața cetățenilor.

Politica și administrația publică se fac cu și pentru oameni și tocmai de aceea, după ce voi câștiga Primăria Sectorului 3, ușa mea va fi mereu deschisă pentru audiențe și fiecare locuitor va putea intra fără pile.

Voi fi un primar al oamenilor, voi acționa ca un angajat loial al nevoilor și dorințelor cetățenilor și voi face din Sectorul 3 un loc căruia să îi spunem din suflet acasă.

Vreau ca oamenii să aibă încredere în proiectele mele, iar acest lucru nu poate fi posibil fără comunicare și transparență la nivel administrativ.

Nu mai putem lua decizii fără să știm poziția celor care sunt afectați de acestea. Cetățenii trebuie să fie implicați în identificarea celor mai bune soluții pentru problemele cu care se confruntă. Ca primar, voi demara dezbateri publice, consultări cu societatea civilă, cu consilierii civici și mai ales cu cei afectați de deciziile ce se vor lua în cadrul ședințelor de Consiliu Local. Cetățenii trebuie să știe cum se cheltuiesc banii publici și toate contractele semnate trebuie să fie publicate în 24 de ore de la semnare pe site-ul primăriei!

A venit vremea ca transparența și corectitudinea să înlocuiască mascarada și corupția marca PSD care au pus stăpânire pe Primăria Sectorului 3!

2 Raspunsuri la “Ușa mea va fi mereu deschisă! A venit vremea ca transparența și corectitudinea să înlocuiască mascarada și corupția marca PSD!”

 1. Daca doriti sa facetia alegatorii sa creada ca intr-adevar candidati IMPOTRIVA lui Negoita, ar fi nevoie sa vorbiti despre reabilitarea pe fonduri locale :
  https://youtu.be/Oc3914HqUWg

  La mine in bloc :
  – foarte multi proprietari au fost nevoiti sa isi care singuri molozul
  – la cineva lucratorii au spart usa de la balcon, s-au pisat pe balcon
  – placa de beton este distrusa si desi primaria spune ca ar trebui reparata, cei de pe santier nu fac nimic
  – vin cei care inchid balcoanele cu termopan inainte ca sa se elibereze molozul si termina structura noua, oamenii fiind astfel fortati sa care singuri molozulsi sa termine partea de structura, adica turnat sapa acolo unde s-a stricat placa de beton pe cheltuiala lor .
  – baietii de la termopane povesteau ca la mine pe balcon molozul era o nimica toata fata de ce au vazut la o batranica bolnava, care, citez “cu greu putea sa isi ridice cana cu apa la gura sa ia medicamente”.

  In verificari au venit 6 persoane, de muncit am vazut doar doua. Am in continuare placa sparta la podea, tavanul l-au reparat de bine de rau, desi a trebuit sa insist sa puna ciment, si nu polistiren in locul placii de beton distruse.

  Daca va fi vreo dezbatere televizata, intrebati-l va rog pe domnul Negoita urmatoarele :
  1) cum poate cineva care lucreaza la Metroul SA, si este la birou la program, sa fie contractantul, Eptisa Romania ca diriginte de santier ?
  2) cum poate cineva care face verificarea lucrarii zilnic sa nu stie minimul de detalii topografice ale lucrarii, cum ar fi accesul in locatie?
  3) de ce sunt locatarii pusi in situatia de a : cara molozul, efectua lucrari pe cheltuiala mea, etc in conditiile in care lucrarea se presupune ca este achitata complet de catre beneficiar, adica primaria sectorului 3?
  4) cum se poate monta tocaria termopan in felul care arata zidaria acum ?
  5) stiati ca multi locatari au fost nevoiti sa suplineasca din eforturi proprii actiuni ca : pregatire instalare tocarie termopan, eliberare de structura existenta (cornier) si eliberarea balcoanelor de moloz? Este ceea ce se asteapta?
  6) care este modalitatea de selectie a firmelor contractante, licitatie publica sau atribuire directa?

 2. Va multumesc pentru mesaj. Din păcate Robert Negoită nu participă la dezbateri. Este asa de arogant și asa de sigur pe el încat considera ca nu merita să se deranjeze in această campane. Eu zic că pe 5 iunie este bine ca cetățeni să-i arate forța votului!

Raspunde