Cristina-Ancuța POCORA

Va fi 27 octombrie 2010 o zi de mentionat in istoria Romaniei?

26 October 2010 ·

Ministrul Turismului, Elena Udrea  a declarat că “va analiza dacă acţiunile de stradă din ziua moţiunii de cenzură pot fi stopate prin mijloace legale”.

In aceasta seara, au fost convocate serviciile de urgenta din Bucuresti  pentru a fi pregatite pentru o noapte si o zi  complicate…

Tot in aceasta seara, se indreptau spre Bucuresti  numeroase efective de jandarmi din tara…

Cel putin aceste pregatiri  prevestesc  tensiune destul de mare la protestele de maine. Sper sa nu se intample asa pentru ca, pana la urma, democratia este cel mai de pret lucru castigat la Revolutie.

Asa ca imi doresc ca schimbarea sa vina prin decizia Parlamentului si nu prin gesturi necugetate.

P.S.  Eu asa voi protesta/vota maine!

7 Raspunsuri la “Va fi 27 octombrie 2010 o zi de mentionat in istoria Romaniei?”

 1. […] This post was mentioned on Twitter by marius1 and Ionut Iancu, cristina pocora. cristina pocora said: Va fi 27 octombrie 2010 o zi de mentionat in istoria Romaniei? http://blog.cristinapocora.ro/?p=2253 […]

 2. marian says:

  d-na pocora au mai aparut ceva nutati in legatura cu ordonanta care condamna la moarte persoanele cu handicap din romania?
  sper ca astazi motiunea o sa treaca si o sa scapam de acest guvern care vrea moartea persoanelor cu handicap.

 3. Gabi says:

  Poate va protesta / vota la fel ca tine si domnul senator Tudor Panturu si domnul deputat Gheorghe Tinel….ma gandeam ca de data asta tin si dansii cont de oamenii care au votat pentru ei sa ii reprezinte….

 4. Sincer, eu vreau sa cred mai mult in inteligenta clasei politice si nu vreau sa-mi amintesc de “metodele” PSD din anii anteriori (pana in 2001). Au aparut ceva semne la dezbaterile pe motiune, insa inca nu pot fi foarte optimist. Pe de alta parte, nici nu cred ca mase de oameni “aduse” sa protesteze au o opinie prea obiectiva. Altfel, cred ca azi si nu numai protestau peste 100 de mii de oameni. Dar, oamenii urmeaza oameni, lideri in care cred. Iar azi prea putini mai cred in clasa politica si in figurile incremenite la carma sindicatelor. Deci opozitia mai are mult de munca la partea de credibilitate.

 5. Oricum, tinerii parlamentari din PNL si PSD aduc multa credibilitate politicii, in asta cred si, iata, am gasit si un motiv pentru optimism :).

 6. ce se intampla cu pensile de handicap de la anu?
  am auzit ca se reduc de la anu.
  as vrea sa stiu.
  MIROIU DUMITRU
  RM.CU VALCEA NR.DE TELEFON 0743417975
  as vrea un raspuns sau un sms!

 7. giku-fan basesku says:

  si daca vin jandarmii ce???asta inseamna ca totul va fii ok si legea respectata.nu prelua mirlanii psd-iste in declaratii.eu ca fetestean ce te-am votat te inteleg ca trebuie sa iti faci auzita vocea si te apreciez f mult pt ca dintre multe hiene batrine o voce tinara se aude si chiar bine, dar te vreau marea c a pocora cu declaratii demne si la obiect….nu mica tituleasca cu declaratii panicarde marca inregistrata ponta.succes si ne vedem la vot sper sa nu ne dezamagesti si sa candidezi in alt colegiu nu uita ca al tau colegiu e un punct de culoare intr-o mare rosie de psd-isti

Raspunde