Cristina-Ancuța POCORA

7 Raspunsuri la “Victorie de etapa: abonament pentru riverani la trecerea podurilor Fetesti-Cernavoda”

 1. DUTA EMILIAN GABRIEL says:

  Buna seara, va multumesc pentru efortul depus ca sa obtineti acest abonament pentru fetesteni,dar din pacate nu ne putem bucura de el.
  Probabil va intrebati de ce ,simplu nu il putem obtine.
  Eu in aceasta zi am mers la taxare sa obtin un abonament si nu l-am putut obtine deoarece muncesc in judetul Constanta si am adeverinta care atesta acest lucru ,copie dupa certificatul de inmatriculare al masini dar mi s-a spus ca nu se poate elibera acest abonament, deoarece masina pe care o folosesc sa ma deplasez la si de la locul de munca trebuie sa fie proprietatea personala, ceea ce nu este in conformitate cu ordinul 2220/2010 unde spune ca:
  h) Tarifele pentru riverani sunt valabile în baza unor bilete Matcă-Cupon preplătite, personalizate cu numărul de înmatriculare al vehiculului deţinut de riveran, cu valabilitate de 3 luni, şi achitate anticipat cu cel mult 30 de zile.

  i) Prin riveran se înţelege persoana fizică ce are domiciliul situat de o parte a cursului Dunării şi locul de muncă/terenul agricol deţinut în baza unui titlu de proprietate de cealaltă parte a cursului Dunării şi care utilizează podul pentru a se deplasa la/de la serviciu/teren agricol – de la/la domiciliu.

  j) Calitatea de riveran se recunoaşte numai pentru persoane fizice, în baza unei adeverinţe emise de angajator sau de administraţia publică locală prin care se atestă deţinerea unui teren agricol în condiţiile menţionate la lit. i), reînnoită la fiecare achiziţie de bilete, şi în baza adresei de domiciliu din actul de identitate.
  IN DEX CUVANTUL DETINUT ESTE EXPLICAT FOARTE CLAR.
  DEȚÍNE vb. tr. 1. a avea în stăpânire sau în păstrare un bun material; a poseda.
  Cu speranta ca m-am facut inteles astept cu nerabdare sa ne dati o mana de ajutor, pentru a beneficia de aceste abonamente, ca tot efortul dumneavoastra sa nu fie in zadar.
  Va doresc sanatate si insanatosire grabnica!
  Cu respect Gabi Duta.

 2. voi vb la minister despre astfel de situatii.

 3. Duta Emilian Gabriel says:

  Va multumesc pentru raspuns,sincer nu ma asteptam la un raspuns .

 4. Duta Emilian Gabriel says:

  Buna seara, nu vreau sa va stresez dar eu încă astept un raspuns din partea dumneavoastra sper sa se rezolve ceva deoarece nu imi permit sa fac naveta cu masina personală m-ar costa carburantul mai mult decât podul .
  Multumesc si va doresc o seara buna.

 5. am formulat o intrebare la minister. si eu astept raspuns.

 6. Ionut says:

  Buna ziua. Si eu ma aflu in aceeasi situatie si astept raspunsul dumneavoastra. Chiar astazi dimineata mi s-a spus acelasi lucru, cum ca masina trebuie sa fie inmatriculata pe adresa din CI. Cand am obiectat ca masina este a firmei la care lucrez, asta fiind si motivul pentru care am primit masina, ca sa ma pot deplasa la si de la serviciu acasa, doamna de la ghiseu a ridicat din umeri.

  La mine e chiar mai complex: buletinul meu pe Bucuresti, lucrez in Calarasi dar stau in Constanta si acolo merg zi de zi pentru ca acolo domicieaza sotia si copilul…. La o astfel de situatia chiar s-a uitat crucis la mine aceeasi doamna…

 7. Duta Emilian Gabriel says:

  Buna ziua , cu speranța ca nu m-ați uitat ,eu încă mai astept răspunsul dumneavoastra dar cum merge totul foarte bine in aceasta tara de când a venit noul guvern la conducere , sincer si cu un vot de la mine pe care il regret acum , mai am de așteptat . Va urez o zi buna .

Raspunde