Cristina-Ancuța POCORA

viziunea economica a USL in dezbaterea ialomitenilor

30 May 2011 ·

Cred ca a auzit toata lumea ca saptamana trecuta USL a facut public programul sau economic. Programul USL poate fi sintetizat astfel: reducerea fiscalităţii, 1 milion de locuri de muncă, aparat public eficient şi transparent.

 

Acest  document,  lansat spre informare si dezbatere, arata drumul pe care USL doreste sa aseze Romania. Pentru ca este un proiect orientat catre cetateni si pentru ca dorim ca aceste masuri sa fie dezbatute impreuna cu cei asupra carora se vor rasfrange, purtam discutii pe marginea acestei viziuni economice in toata tara. Saptamana trecuta (joi) am discutat despre politicile sociale USL,  la Slobozia, impreuna cu doamna ministru Mariana Campeanu. In aceasta saptamana (tot joi), vom continua discutia, tot la Slobozia, cu domnul Calin Popescu Tariceanu.

4 Raspunsuri la “viziunea economica a USL in dezbaterea ialomitenilor”

 1. alex says:

  cum se reduce fiscalitatea daca veniturile bugetare vor creste de la 32 la 38% din PIB ?

 2. marian says:

  doamna pocora as vrea sa va intreb daca a mai aparut ceva legat de legea asistentei sociale?
  de asemenea as vrea sa va intreb daca puteti avea o initiativa legislativa cu privire la distinctia intre persoana cu handicap grav nativ si persoana cu handicap dobandiit in situatia in care cel cu handicap dobandit mai are si alte venituri in afara indemnizatiei de handicap de 290 de lei?
  MULTUMESC ANTICIPAT!

 3. Inca nu a aparut, cred ca asteapta numirea noului ministru. Voi analiza posibilitatea acestei distinct in lege.

 4. Alex,
  Prin colectarea unor impozite mai mici

Raspunde