Cristina-Ancuța POCORA

VOLUNTARIAT PENTRU POLITICIENI!!!!

13 August 2009 ·

Înainte de a-i trimite pe bugetarii de rând în concediu fără plată, sau a-i obliga să muncească fără să-şi primească drepturile salariale sau pur şi simplu, a-i concedia, miniştrii, Preşedintele, deputaţii, senatorii precum şi ceilalţi şefi de autorităţi şi de deconcentrate ar trebui să dea un exemplu – 10 zile de muncă voluntară!

 

Pentru că discursul politic s-a degradat extrem de mult, pentru că politicienii de astăzi doar se prefac că sunt îngrijoraţi de soarta cetăţenilor, eu, în calitate de parlamentar ales uninominal, într-un colegiu rural, extrem de sărac, vreau să fiu altfel. În acest sens, voi lucra voluntar (voi merge zilnic la Parlament, în cadrul activităţilor parlamentare) timp de 10 zile, în luna septembrie. Remuneraţia pentru aceste 10 zile o voi dona centrelor pentru copii cu nevoi speciale din Municipiul Feteşti.

 

Invit, pe această cale, toţi demnitarii şi toţi şefii autorităţilor la nivel judeţean să facă acest gest! Aşa am putea să-i lăsăm pe cei cu salarii, deja, foarte mici, să-şi primească veniturile întregi.

Un Raspuns la “VOLUNTARIAT PENTRU POLITICIENI!!!!”

  1. […] voi lucra voluntar (voi merge zilnic la Parlament, în cadrul activităţilor parlamentare) timp de 10 zile, în luna septembrie. Remuneraţia pentru aceste 10 zile o voi dona centrelor pentru copii cu nevoi speciale din Municipiul Feteşti. http://blog.cristinapocora.ro/?p=440 […]

Raspunde