Cristina-Ancuța POCORA

2 Raspunsuri la “www.davotez.ro”

 1. simona gradea says:

  Sper sa iasa romanii pe 29 la vot pentru ca nu cred ca mai putem suporta nici macar o clipa cu acest descreierat la cotroceni. Slobozia oricum este un oras pro USL

 2. andrei says:

  dcnews scrie ca azi 25.07 cei de la PDL vor difuza o caseta la tv cu C.Antonescu sau V Ponta

  Vorbiti cu amandoi
  aveti aici articolul

  Când va lansa echipa lui Băsescu înregistrarea murdară cu Ponta sau Antonescu
  Surse apropiate PDL au declarat pentru DeCeNews că în strategia PDL există și o latură de campanie ”murdară”, menită să descurajeze votanții indeciși să meargă la urne.
  Cea mai potrivită zi pentru a lansa un ”filmuleț” în care sunt implicați lideri USL ar fi cea de miercuri. ”Joi este destul de târziu, pentru că subiectul nu ar beneficia de acoperire la televiziune, a spus sociologul Alfred Bulai. Este drept că pe Internet nu există limitări gen CNA, dar, fără o dezbatere la TV, dezvăluirile nu ar avea impact asupra intenției de vot. Cea mai potrivită zi este miercurea din ultima săptămână de campanie. Când un astfel de material e detonat prea devreme, cum s-a întâmplat în 2009, poate produce un efect advers, fie prin supraexpunere, care plictisește publicul, fie prin contestarea veridicității. În penultima zi de campanie, nu mai este timp pentru așa ceva”.

  Ipoteza că PDL pregătește o lovitură de imagine este susținută și de anunțul lui boicotării, începând de marți seara, a emisiunilor Antena 3. Pe când se afla la guvernare, PDL a mai derulat un boicot al Antena 3, la care a renunțat când a căzut guvernul MRU. Revenirea la boicot este văzută de unii experți în comunicare drept un semnal că se pregătește detonarea unui material anti-USL, dar dovezile nu sunt suficient de solide. De aceea, pedeliștii se pregătesc să meargă doar la televiziuni prietene, unde nu le vor fi puse întrebări incomode.

Raspunde