Cristina-Ancuța POCORA

6 Raspunsuri la “www.demite-l.ro”

 1. marian says:

  astazi incepe o saptamana importanta pentru poporul roman poate cea mai importanta din ultimii 22 de ani.
  este momentul ca acest popor sa reactioneze sa dea dovada de unitate si sa iasa masiv la vot.
  este o ocazie unica pentru acest popor de a dovedi tuturor ca are responsabilitate si spirit cetatenesc.
  fac apel la milioanele de romani umiliti, badjocoriti si jigniti de basescu sa iasa masiv la vot si sa ii dovedesca lui basescu ca puterea este la popor popor pe care el l-a umilit fara regrete.
  cei care nu vor iesi la vot duminica 29 iulie trebuie sa stie ca devin direct responsabili si complici cu relele pe care basescu a declarat public ca o sa le faca daca ramane la cotroceni.
  basescu a spus ca 100 de mi de paturi din spitalele romanesti vor fi taiate si ca o sa mai taie inca o serie de pensii salarii indemnizatii.
  pentru toate acestea toti cei care nu au demnitatea sa iasa la vot devin poate mai vinovati decat traian basescu
  sunt vinovati pentru ca stand in acasa gireaza cu buna stiinta dramele si umilintele pe care basescu cu un tupeu fantastic chiar si acum in capanie a declarat ca intentioneaza sa le produca.
  8 ani de zile milioane de romani au asistat cu neputinta la taierile salriilor a pensiilor la inchiderea spitalelor si nu au putut face nimic.
  acum a venit momentul sa putem face si noi ceva sa le aratam ca nu suntem bataia de joc a pd-l si a lui basescu.
  daca mergem masiv la vot pe 29 iulie si votam DA acest mostru cu chip de om care a calcap pe cap un popor intreg o sa plateasca.
  daca nu mergem masiv la vot sa-l demitem el se va intoarce si o sa se razbune si mai tare pe acest popor pentru ca odata intors nu o sa ii mai fie teama de nimeni si nimic o sa calce pe cadavre. apelul meu este sa ne unim sa mergem masiv la vot si sa ii dam o lectie dura celui care si-a batut joc de noi.

 2. tolomei daniel says:

  de ce prezinta basescu un interes atat de mare pentru liderii europeni?v-ati intrebat?am fost vanduti destul, trebuie sa ne schimbam soarta,sa ne spunem si noi punctul de vedere. nu se poate sa mai mergem in genunchi cu caciula in mana.stramosii nostri au ajuns pe jos la portile cancelariilor europene si si-au pus punctul de vedere fara frica.cea ce se intampla la noi se va intampla peste tot,capitalismul nu-ichiar atat de roz cum au crezut unii candva clasa de mijloc se va ridica, prea putini chiaburi si prea multi saraci a produs asa zisa democratie daca se poate numi astfel.sau poate asa este democratia unii se lafaiesc in palate,masini scumpe,lux ce nu te puteai gandi,mmancaruri sofisticate iar altii se chinuie sa-si faca un trai decent cu mari eforturi sau altii cu toate eforturile nici la limita saraciei nu pot trai.poate pe 29 iulie sa dam noi startul.

 3. nelu8 says:

  cristina pocora va mintea acum doi ani ca a propus un proiect de lg.care ar avea legatura cu pers.cu handicap,ati vazut ceva concret?naivii nu au decat sa asculte la toti hoti de parlamentari nu mai conteaza partidul,toti spun minciuni pana se vad la ciolan!

 4. am avut mai multe initiative in acest domeniu – legi si amendamente, din pacate guvernantii PDL nu au dorit sa auda nici un argument in favoarea acestor oameni si au respins aceste initiative. cum am spus intr-un comentariu recent, noul guvern a venit in parlament si noi am aprobat cateva modificari la legea 448, care vizeaza comisia nationala. Sunt multe lucruri de indreptat dupa guvernarea dumneavoastra si eu voi continua sa ma lupt pentru persoanele cu dizabilitati. Sigur, sunt constienta ca vocea mea nu va fi ascultata intotdeauna. Dar perseveram!

 5. VOTEZ PENTRU PRESEDINTELE BASESCU !!!

 6. mariana rosu says:

  Draga C. Pocora

  Iti scriu depre prezenta ta in emisiunile televizate. Esti vopsita intr-un rosu urit si deplasat pentru o persoan tinara, porti pantofi rosii de calitate proasta si tricouri electorale care nu te avantajeaza. Stiu ca incerci sa atragi electoral tineretul dar tinuta ta se potriveste mai degraba unei ucenice de coafor din Tandarei . Esti ruda cu Fenechiu ? Aveti acelasi aer si in ulimul timp aceeasi agresivitate depasata si inutila. Credeam ca te adresezi tineretului liberal care in general este mai scolit decit altii dar cred ca m-am inselat. De altfel nici tu nu ai prea multa scoala (am vazut CV-ul) iar anturajul prezentatorilor de telenovele precum si pozele de pe net te recomanda mai degraba ca pe o reprezentanta a pitipoancelor cu drept de vot decit ca pe o liberala. Daca tot ai bani poate iti angajezi un consilier de imagine sau macar te vopsesti altfel …(text sters de catre administrator pentru ca foloseste cuvinte nepotrivite)

Raspunde