Cristina-Ancuța POCORA

www.sprijinpentrucrin.ro

17 September 2009 ·

Incepand de astazi este activ pe internet site-ul  www.sprijinpentrucrin.ro . Acesta doreste sa-i aduca in acelasi loc pe toti aceea care vor un ALTFEL DE PRESEDINTE si care doresc sa faca parte din comitetul de sprijin al candidaturii Preşedintelui Crin Antonescu la alegerile din 22 noiembrie.

Va invit sa vizitati acest site si sa va alaturati sustinatorilor lui Crin Antonescu!

100-de-personalitafai-an-comitetul-de-sprijin-pentru-preayedintele-pnl-crin-antonescu

 

6 Raspunsuri la “www.sprijinpentrucrin.ro”

 1. costi says:

  Cristina,

  1. Daca, in aceasta tara, nu ar mai fi oameni ca el, ca Florin,

  http://constantin-brincus.blogspot.com/2009/09/florin.html

  2. Daca in scoli nu ar mai fi asa ceva:

  http://constantin-brincus.blogspot.com/2009/09/manifest-pentru-o-scoala-corecta.html

  3. Daca noi toti, poporul asta, nu am mai fi astfel:

  http://constantin-brincus.blogspot.com/2009/09/foarte-tare.html

  POATE ca un guvern al Romaniei (oricum s-ar numi el) NU SI-AR MAI PERMITE a face pe Dumnezeu!

  Pana atunci…….

  Cu stima si scuze pentru linkuri ( am crezut ca e mai scurt asa ), sper sa avem, intr-un final, mintea cea de pe urma.

  Doamne ajuta!

 2. Manu says:

  Speram ca aceasta initiativa care dupa parerea mea este foarte buna ii va aduce si voturi care sa il propulseze in turul doi si ulterior la Cotroceni.

 3. Ideea in sine este extraodrinar de buna…Dar daca stam sa ne gandim putin, poate ar fi buna si o campanie de atragere a maselor, sau cel putin o atragere a tinerilor, si aici nu ma refer la tineri care vor sa se alture partidului, si a tinerilor care NU vor sa mearga la vot, pt ca asta e spiritul pe care l au dobandit de la parinti. Ma lovesc zilnic de chestia asta, de tineri de 20 de ani, care nu numai ca nu au nicio prefinta politica, dar refuza categoric sa mearga la vot. Cred ca ar prinde foarte bine o campanie pe limba tinerilor, prin licee si facultati 🙂

 4. din pacate, crinul liberal e cam mamaligutza si nu se ridica deloc la nivelul asteptarilor. momentul de gratie cand l-a detronat pe tariceanu a fost doar un fas. atunci mi se rupea, dar acum l-as vota pe tariceanu cu 2 maini, nu cu una, cand vad ce au facut alde boc din tara.

 5. Paula says:

  Am intrat si eu pe site si mi-am anuntat sprijinul pentru Crin Antonescu. Am incredre in Crin Antonescu, este un om capabil sa condca Romania !

 6. vevegalati says:

  o replica ptr.”guraialomitei”-Asa vei spune si despre Crin cand va fi prea tarziu ca sa mai faci ceva. Gandeste bine ,la rece ,si ia atitudine.Dintre toti prezidentiabilii, care ti se pare mai onest, corect, cinstit-eu cred ca numai Crin cu Iohannis ar putea sa inceapa cizelarea, educarea poporului nostru.insasi alegerea care a facut-o ptr. premier, demonstreaza bunele lui intentii si cred ca nu mai este cazul sa vorbim de stilul nemtesc-si istoria a demonstrat-o cu prisosinta

Raspunde