Cristina-Ancuța POCORA

Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice la Fetresti

02 October 2010 ·

Ieri, 1 octombrie 2010 am sarbatorit la Fetesti, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice. M-am alaturat Primariei, Consiliului Local, Bisericii si Centrului Cultural in incercarea de a darui un zambet pensionarilor.

Le doresc tuturor sa fie sanatosi si sa apuce sa traiasca intr-o Romanie in care le sunt respectate drepturile!

10 Raspunsuri la “Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice la Fetresti”

 1. Mâncarea mai de regim… Flori?!?!

 2. 🙂 a fost si mancare.

 3. Nu-mi amintesc de această emisiune
  http://www.videomax.ro/Cristina_Pocora/merita-reinvestit-premier-parlamentul-1096.html
  Aţi anunţat-o?
  Pe când următoarea?

 4. @biblo
  a fost o discutie on-line pe hotnews, parca, acum mai multa vreme. cand mai particip, va anunt! 🙂

 5. Păi de ce nu faceţi dumneavoastră o întâlnire lunară pe acel server, că doar nu e al hotnews. Bănuiesc că aveţi o cameră web şi o adresă de email pentru astfel de conturi, e tot ce vă trebuie.

 6. Gabi says:

  Pensionarul fericit

  Pensionar muşcând din pâine
  Îi spune-amicului Adam
  – N-am grja banului de mâine…
  Fi’ndcă nu-l am!

  No comment!

 7. Daniela says:

  Părăsit încă de la naştere
  Mihai Caldararu
  Încă de când a văzut lumina zilei, Mihai a fost abandonat în centrul de plasament numărul 5 din Capitală. De la vârsta de şapte ani a fost mutat la centrul de plasament numărul 6, iar la 13 ani a fost agresat sexual de doi indivizi mai mari, de care şi acum îi este teamă. Când credea că ar putea să depăşească trauma, Mihăiţă a fost mutat la un alt centru, unde a fost din nou supus relelor tratamente: „La 15 ani am fost mutat la centrul de plasament numărul 2 „Casa Speranţei”, unde primeam bătaie seara de la nişte indivizi mai mari. De atunci am rămas cu sechele”.

  Şcoala populară de artă

  După ce a terminat Şcoala de Arte şi Meserii cu profilul confecţii-îmbrăcăminte, pe care a absolvit-o cu nota 9, a urmat şi Şcoala populară de Artă, unde a obţinut un certificat de la OSIM, pentru solist vocal. La 18 ani a fost reintegrat în familia sa. Cu toate acestea, a găsit o mamă bolnavă de hepatita C, iar condiţiile în care trăia sunt greu de explicat. Chiar şi aşa, Mihai nu s-a dat bătut. Deşi şi el suferă de epilepsie, şi-a propus să triumfe în viaţă prin propriile forţe nedându-se bătut de la nimic. Astfel, l-a auzit cântând compozitorul Adrian Ordean care l-a ajutat să-şi înregistreze câteva melodii, iar Star Print l-a ajutat să îşi înregistreze gratuit şase piese: „Cea mai mare dorinţă a mea este să mă lansez, însă nu dispun de resursele financiare necesare pentru a iniţia astfel de demersuri. Am putut doar să înregistrez un număr de şase melodii, iar câteva piese sunt compuse de mine. Înregistrările le-am putut finaliza chiar de Sfintele Sărbători de Paşte”. 0724713999

 8. pagubit says:

  Am depus acum 25 de ani bani pentru cumpararea unui autovehicul Dacia. Nu am primit valoarea reactualizata a depozitului meu bancar, nu am primit masina, nu am primit nimic. In aceeasi situatie mai sunt 2000 de oameni. Exista un proiect de lege, PLx 226/2011 care inlatura consecintele acestei privari de proprietate/ sanse in viata. De ce nu este adoptata ? Mi-am propus sa dau acest mesaj de 1000 de ori. Sper ca acest guvern sa fie … altfel. (NR.552)

Raspunde