Cristina-Ancuța POCORA

Ziua Mondiala a Asistentei Sociale

18 March 2013 ·

Maine dimineata, dupa ce imi voi sustine declaratia politica, voi avea onoarea sa deschid lucrarile unui eveniment special organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Asistentei Sociale, de catreCentrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala (CFCECAS) .

Evenimentul va avea loc in Sala Constantin Brancusi a CASEI POPORULUI, intre orele 09.30-14.00. Sunt invitati sa participe asistenti sociali din intreaga tara.

In fiecare an, asistentii sociali din intreaga lume sarbatoresc ZIUA MONDIALA A ASISTENTEI SOCIALE. Evenimentul are loc in a treia marti din luna martie a fiecarui an. Asistentii sociali din fiecare tara organizeaza evenimente prin care promoveza profesia de asistent social si fac vizibila munca lor.

Sunt alaturi de aceasta profesie si sper ca in viitorul apropiat sa discutam in Comisia pentru munca solutii pentru imbunatatirea situatiei acestora in Romania.

Pentru cei care doresc sa participe, detalii mai sunt si aici: Ziua mondiala a asistentei sociale 2013

2 Raspunsuri la “Ziua Mondiala a Asistentei Sociale”

  1. marian says:

    doamna pocora se mai aude ceva si de indexarea indemnizatiei de handicap grav din nastere de 290 de lei?
    credeti ca este posibila o indexare anul acesta?
    va rog din toata inima incercati sa o convingeti pe doamna campeanu ca aceasta indexare este vitala pentru noi. nu mai putem trai asa cu aceasta indemnizatie care 5 ani a stat in loc si inca sta si acum. si as vvrea sa va mai intreb ceva cand se modifica legea asistentei sociale care nu ajuta persoanele cu handicap.

  2. Alina Costin says:

    Doamna Deputat, va felicitam ca va opriti si asupra acestei profesii care este importanta pentru oameni, dar in care nu se prea investeste in Romania. Felicitari dumneavoastra, felicitari CFCECAS pentru un asemenea eveniment!

Raspunde